Roudan sulatus

Roudan sulatus mahdollistaa työt ympäri vuoden

Talviaikaan jäätynyt maa asettaa omat haasteensa rakennusprojekteille. Roudan sulatusmenetelmällä voimme lämmittää suuria maa-aloja ja jatkaa rakentamista myös talvella, jäätyneestä maasta huolimatta. Sulatusmenetelmän suurin hyöty on se, että esimerkiksi talojen tai hallien pohjanrakentamista voidaan aikaistaa huomattavasti ja vastaavasti jatkaa rakentamisaikaa pitkälle talveen. Myös muotti- ja betonivalutöitä voidaan tehdä pidempään roudan sulatuksen ansiosta.

Käytämme roudan sulatukseen Wacker Neuson Groundheaters E700M-nestelämmitintä. Laiteella voidaan myös kovettaa betonia kylminä vuodenaikoina ja pitää lämpötila +18 asteessa. Laitetta voidaan ajaa 130 tuntia keskeytyksettä ja kierrättää +85-asteista ympäristölle vaaratonta vesi- ja glykolinestettä 700 metrin mittaisessa letkustossa. Perusletkusto voidaan asettaa noin 400m2 alueelle yhdellä asennuskerralla. Kohteessa ei tarvitse olla sähköä, sillä sulatus toimii ilman sitä.

Autamme sinua työskentelemään pidempään yhtäjaksoisesti, arvioimaan rakennuksenprojektin keston ja säästämään rahaa. Työtekniikkamme ansiosta vain noin 6 prosenttia lämmöstä menee hukkaan, kun usein lämmönhukka on jopa 75 prosenttia. Menetetty lämpö pidentää sulatusaikoja ja nostaa kustannuksia. Kannattaa siis kysyä roudansulatusmenetelmän soveltuvuutta rakennuskohteeseesi, niin annamme laskelman ja aikatauluarvion. Voimme toteuttaa palvelun ympäri vuoden

Ota yhteyttä täältä.

Back to top