Yritys - Alakuijala

Yritys

Alakuijala – jo 40 vuotta laadukasta yhteistyötä

Maanrakennuksen asiantuntija Alakuijala Oy toimii pitkällä kokemuksella ja korkealla asiakastyytyväisyydellä.

Teemme maanrakennusurakoita laadukkaasti ja ammattitaidolla, monikymmenvuotisella kokemuksella pohjoisessa Suomessa. Torniossa sijaitsevan Alakuijala Oy:n toiminnan tavoitteena on alusta pitäen ollut kestävä ja kannattava kasvu, jossa rakentamisen laatuun, moderniin kalustoon sekä työntekijöiden kouluttamiseen kiinnitetään erityistä huomiota. Lisäksi meille erittäin tärkeää on korkea asiakastyytyväisyys.

Tuotamme maanrakennuspalvelut tilaajavastuulain ja veronumerolain edellyttämällä tavalla kaikissa urakkakohteissa. Kanssamme on turvallista ja helppoa toimia.

Urakoimme maakaapelitöitä ja säältä suojaan -verkkoja, paalutuksia omakotitaloihin ja teollisuuteen, penkereen lävistyksiä ja roudansulatuksia Oulusta pohjoiseen. Pyydämme lähettämään kaikki tarjouspyynnöt sähköpostitse osoitteeseen tarjoukset(at)alakuijala.fi. Tarkemmat yhteystietomme löydät täältä.

Yhtiö on toiminut Alakuijala Oy:n nimellä 20.4.2017 lähtien nimenvaihdoksen ja toimitusjohtajan vaihdoksen seurauksena. Yrityksen toimitusjohtaja on Jouko Alakuijala.

2021

2020

Back to top