Paalutus

Ammattitaitoista paalutusta ympäri vuoden

Teemme korkealla ammattitaidolla paalutusta teollisuuteen ja yksityisasiakkaille, aina hallien peruspaalutuksista yksityiskoteihin asti. Käytämme ainoastaan kotimaista Rautaruukin RR-teräspaalua, joka on laadukasta ja kestävää. Tarjoamme luotettavan suunnittelu- ja toteutuspalvelun, jossa huolehdimme alusta loppuun asti asiakkaan toiveista, korkeasta laadusta ja tehokkuudesta.

Pohjarakennustekniikkana paalutus on järkevin vaihtoehto, jos maaperä ei kanna, sillä se takaa sen, ettei rakennus pääse vajoamaan. Käyttämämme Rautaruukin teräspaalut viedään peruskallioon asti, joten se on varmasti luotettava ja vaivaton tapa rakentaa niin omakotitaloja kuin suuria hallejakin. Paalutus on satoja vuosia vanha tekniikka, joka on edelleen kovassa käytössä kestävyytensä vuoksi.

Suunnittelemme paalutuksen rakennuspiirustusten mukaan. Laskemme paalujen määrän suhteutettuna rakennuksen kokoon ja laadimme lyöntisuunnitelman sekä kartan. Sen jälkeen toteutamme työn ja toimitamme asiakkaalle lyöntipöytäkirjan, jotta asiakas tietää paalujen tarkat sijainnit.

Teemme paalutusta ympäri vuoden. Talvella käytämme erikoiskalustoa, joka sulattaa roudan. Lue aiheesta täältä.

Olemme paaluttaneet vuodesta 2004 lähtien Pohjois-Suomen alueella. Ota yhteyttä paalutustarjouksissa Jouko Alakuijalaan tai Kari Unholaan. Löydät yhteystiedot täältä.

Back to top