Penkereenlävistys

Hoidamme näppärästi penkereen lävistyksen ja maantien alituksen

Teemme penkereen lävistyksiä ja maantien alituksia tilanteissa, joissa maata ei voida kaivaa raskasta käyttöasteesta johtuen ja kaapelin tulee jatkaa suunnitellulla reitillä. Käytämme tätä kaivamattomuusteknologiaa esimerkiksi teiden liittymissä, valtateillä tai muuten poikkeavissa olosuhteissa, jotta ympäristön toiminta ei häiriinny. Joissakin tapauksissa, kuten valtateillä, liikenteen katkaiseminen ei edes ole mahdollista. Maantien alitus on silloin ainoa vaihtoehto.

Käytämme paineilmalla toimivaa asennuslaitetta eli ns. myyrää, joka pystyy tekemään penkereeseen 10-20 metrin mittaisen reiän. Reikään asetetaan muovinen suojaputki, jota pitkin kaapeli saadaan jatkamaan matkaansa esimerkiksi valtatien alitse. Menetelmän vahvuus on suuri ajansäästö, sillä minkäänlaisia tieliikennejärjestelyitä ei tarvita. Lisäksi se on edullinen tapa.

Teemme penkereen lävistyksiä ja maantien alituksia pääosin sähkö- ja tietoliikenneyhtiöille. Kyseinen toimenpide on siis useimmiten sähköverkon tai kuituverkon osasuorite, joka tulee vastaan projektin sisällä. Kohteen sijainnista riippuen saamme toteutettua kyseisen toimenpiteen muutaman päivän sisällä tilauksesta. Alituspalvelumme on nopea, luotettava ja tarkka. Teemme penkereen lävistyksiä laajalla alueella Oulusta pohjoiseen päin. Annamme mielellämme lisätietoa toteutuksesta, aikatauluista, materiaaleista ja kustannuksista Ota yhteyttä ja kysy lisää penkereen lävistyksestä ja alituspalvelusta täältä.
Back to top