Alakuijala Oy suunnittelee, rakentaa ja on toteuttanut useita kokonaisia kyläkuituprojekteja pohjoisen vaativissa olosuhteissa. - Alakuijala

Blog

Alakuijala Oy suunnittelee, rakentaa ja on toteuttanut useita kokonaisia kyläkuituprojekteja pohjoisen vaativissa olosuhteissa.

Kyläkuituprojekti on iso kokonaisuus jossa on monta liikkuvaa osaa jossa pitää osata yhdistää ahkera talkooväki, kuitumateriaalit sekä muu elektroniikka sekä konerakentaminen. Yhteistyö sujuu kun tehdään ammattimainen määrittely mitä ollaan tekemässä, kuka vastaa mistä ja koska pitää olla valmista. Alakuijala Oy tarjoaa yli 40 vuoden kokemuksen sekä uuden konekaluston kyläkuituprojekteille.

Ota yhteyttä ja tiedustele meiltä kokonaisratkaisua jolla kyläkuituprojetki saadaan toteutettua. Omaamme hyvän kokemuksen talkooväen resurssin ohjauksesta ja siitä miten saadaan hyvä lopputulos. Jokainen työvaihe on tärkeä, koska ilman että edellinen työvaihe tehdään laadukkaasti valmiiksi ei seuraavaa työvaihetta voida suorittaa.  Alakuijala Oy:n kalusto on yhteensopiva erikokoisiin kyläkuituprojekteihin ja meiltä löytyy kaikki kaapelitutkasta kaivinkoneisiin ja siltä väliltä.  

Back to top