Palvelut - Alakuijala

Palvelut

Laadukasta maanrakennusta luotettavasti

Olemme hinta-laatusuhteelta vahva toimija, jolla on lukuisia tyytyväisiä asiakkaita niin Suomessa kuin Ruotsissakin. Maanrakennus on murroksessa, sillä nykyisin isoja kokonaisuuksia pilkotaan ja jaetaan useiden toimijoiden kesken. On kuitenkin huomattu, että halvimman hinnan periaate ei välttämättä tuo toivottuja säästöjä, sillä seurauksena saattaa olla korjauksia ja jälkitöitä.

Me haluamme olla poikkeus ja tehdä työmme tehokkaasti, mutta vahvalla laadulla ja huolellisesti. Tarjoamme avaimet käteen -ratkaisun useimpiin tarpeisiin, lähtien työn määrälaskennasta loppuluovutukseen asti. Saamme työmme valmiiksi sovittuna ajankohtana. Urakoimme Oulusta pohjoiseen laajalla, koko Pohjois-Suomen kattavalla alueella.Kysy tarjousta, ja suunnitellaan yhdessä teille sopiva ratkaisu, joka tulee tehtyä kerralla oikein!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous täältä.

Teemme maakaapelityöt luotettavasti ja korkealla ammattitaidolla Oulusta pohjoiseen. Yhtiö on aloittanut valokuitukaapeleiden asennustyöt jo 90-luvun alkupuolella valtakunnallisille puhelinoperaattoreille. Siitä lähtien olemme asentaneet useamman tuhannen kilometrin edestä erikokoisia valokuitukaapeleita kaupunki- ja maaseutuasennuksena Suomessa ja Ruotsissa. Monipuolinen ja moderni konekalustomme taipuu maarakentamisen kaikkiin tarpeisiin niin kaupungissa kuin tiettömien taipaleiden vaativissa maasto-olosuhteissakin.

Teemme korkealla ammattitaidolla paalutusta teollisuuteen ja yksityisasiakkaille, aina hallien peruspaalutuksista yksityiskoteihin asti. Käytämme ainoastaan kotimaista Rautaruukin RR-teräspaalua, joka on laadukasta ja kestävää. Tarjoamme luotettavan suunnittelu- ja toteutuspalvelun, jossa huolehdimme alusta loppuun asti asiakkaan toiveista, korkeasta laadusta ja tehokkuudesta.

Teemme penkereen lävistyksiä ja maantien alituksia tilanteissa, joissa maata ei voida kaivaa raskasta käyttöasteesta johtuen ja kaapelin tulee jatkaa suunnitellulla reitillä. Käytämme tätä kaivamattomuusteknologiaa esimerkiksi teiden liittymissä, valtateillä tai muuten poikkeavissa olosuhteissa, jotta ympäristön toiminta ei häiriinny. Joissakin tapauksissa, kuten valtateillä, liikenteen katkaiseminen ei edes ole mahdollista. Maantien alitus on silloin ainoa vaihtoehto.

Talviaikaan jäätynyt maa asettaa omat haasteensa rakennusprojekteille. Roudan sulatusmenetelmällä voimme lämmittää suuria maa-aloja ja jatkaa rakentamista myös talvella, jäätyneestä maasta huolimatta. Sulatusmenetelmän suurin hyöty on se, että esimerkiksi talojen tai hallien pohjanrakentamista voidaan aikaistaa huomattavasti ja vastaavasti jatkaa rakentamisaikaa pitkälle talveen. Myös muotti- ja betonivalutöitä voidaan tehdä pidempään roudan sulatuksen ansiosta.

Suuntaporaus on menetelmä sopii vaativiin kohteisiin ja säästää aikaa. Suuntaporaus on erinomainen vaihtoehto kun tarvitaan suorittaa rakentamista ilman että muokataan maanpäällisiä rakenteita, tiealueita tai että joudutaan suorittamaan aikaavieviä jälkitöitä. Suuntapora mahdollistaa erilaisien kaapelointi- ja putkitusratkaisujen viennin tarkasti satojen metrien päähän, kohteeseen jonka halkaisija voi olla vain 250mm. 

Tarjoamme Lapin alueella kappaletavaranostintöitä autonosturilla 24t.– 30t. Nosturitöillä hoituvat kätevästi esimerkiksi kattotuolinostot sekä muut nostinta vaativat kuljetuspalvelut. Meillä myös tela-alustainen 60t. nosturi joka mahdollistaa nostotyön maastossa sekä ”löysän maan paikoille” ja kalustolla on esimerkiksi tehty voimalinjan portaalien ja pylväiden nostoa.  

Back to top