2018 urakointi alkanut hyvin - Alakuijala

Blog

2018 urakointi alkanut hyvin

2018 urakointi alkanut hyvin

Yhtiömme työmaat ovat tällä hetkellä täydessä vauhdissa ja töitä tehdään täysin rinnoin. Yksi työmaistamme on Relacom Finland:in kanssa toteutettava ns. säältä suojaan-maakaapeliverkko jonka toteutamme Caruna Oy:lle. Yhteistyö on ollut sujuvaa sekä parempia työmenetelmiä on kehitetty yhteistuumin jotta asiakkaan asiakas, eli loppukäyttäjä on tyytyväinen. Tämän toteuttamiseksi on tietojärjestelmien, rakentamisympäristön sekä siinä toimivien ihmisten toimittava saumattomasti yhteen.

Urakka-alue on vaativa jo sen maaston ja lumisten työolosuhteiden takia, mutta myös siksi että alueella on paljon asukkaita.  Autoilu sekä normaalin arjen pyörittäminen eivät saa häiriintyä isoista työkoneista huolimatta. Tiet on oltava auki läpi vuorokauden, kaivantoja ei saa olla auki tai ilman aitauksia ja sähkön on siirryttävä täysin häiriöttä.

Maanrakennus on mielestämme asiakkaalle nopein mahdollinen laadukas palvelu sekä luvattujen asioiden pitämistä, jotta töitä kasvavalle Alakuijala Oy:lle löytyy myös tulevaisuudessa.

Back to top