Wacker Neuson groundheaters E700

Talviaika sekä jäätynyt maa asettavat erityisiä haasteita rakennusprojektille.

E700M nestelämmitin/roudanpoistaja lämmittää suuria maa-aloja joilla voidaan jatkaa rakentamista jäätyneen maan tai talven aikana/jälkeen. Laiteella voidaan myös kovettaa betonia kylminä vuodenaikanoina ja pitää lämpötila +18 asteessa. Sulatusmenetelmän suurin hyöty on että voidaan huomattavasti aikaistaa esimerkiksi talojen tai hallien pohjanrakentamisesta ja toisaalta myös jatkaa tarpeen tullen rakentamisaikaa sekä myös näihin liittyvää muotti-ja betonivalutyötä..

Laitetta voidaan ajaa 130 tuntia keskeytyksettä ja kierrättää max 85-asteista lämmintä ympäristölle vaaratonta vesi- ja glykolinestettä 700m pituisessa letkustossa. Perusletkusto voidaan asettaa n.400m2 kokoiselle alueelle yhdellä asennuskerralla. Laite voidaan tuoda suoraan työmaalle ja asettaa letkut noin 30-40 cm letkuvälein olevissa “lämmityspiireissä” sulatettavalle alueelle ja aloittaa sulatustyö. Saatavana on myös lisäletkukelasto, mikäli sulatettavaa alaa on isompia määriä.

 

Kokonaistaloudellisuus

Työn kesto sekä aloitusaika ovat merkittäviä tekijöitä missä tahansa rakennusprojektissa. Voit ennakoida työmaan aloitusta ja lopetusta kun käytössä on tehokas palvelu. Nopeus perustuu siihen, että meidän työtekniikamme ansiosta vain noin 6% lämmöstä menee hukkaan kun perinteisesti on puhuttu jopa 75% lämmönhukasta. Menetetty lämpö näkyy pidentyneinä sulatusaikoina sekä isompina kustannuksina. Ole hyvä ja kysy rakennuskohteesi soveltuvuutta niin annamme laskelman sekä aikataulu-arvion. Voimme suorittaa palvelua vuoden ympäri ja kohteessa ei tarvita sähköä lainkaan jotta sulatus toimii.

 

 

Alakuijala Oy

0653692-2

 

Osoite

Raumontie 430

95460 Tornio

 

Puhelin

040 5200 726

 

Sähköposti

tarjoukset@alakuijala.fi

 
captcha